Muštovanie
Využite možnosť odšťaviť si u nás vaše ovocie. Proces začína umytím ovocia následne pomoržovaním a lisovaním za studena s lisom dosahujúcim tlak 300 barov. To zaručí maximálnu výťažnosť. Ovocnú šťavu krátkodobo zahrejeme na 76 ° C a následným ochladením sa uchovajú všetky dôležité výživové zložky ovocia.
Vymuštovanú šťavu Vám zabalíme do sklenených fliaš alebo tzv. Bag in Boxov (5L alebo 3L), ktoré pozostávajú z krabice a sáčku ten je opatrený ventilom VITOP. Výhodou ventilu je to, že do vakov nepustí vzduch, čo je tajomstvom dlhodobej použiteľnosti. Ovocnú šťavu po otvorení ventilu je nutné spotrebovať do 14 dní.

Podmienky muštovania
- Vopred si dohodnite termín na tel.č. +421 918 592 341
- Dovezený tovar je potrebné dopredu prebrať a odstrániť zhnité plody alebo ich časti
- Ovocie je vhodné vopred zbaviť hrubej špiny (hliny), menšie nečistoty už umyjeme priamo u nás
- Minimálne množstvo je 60 kg ovocia alebo zeleniny alebo podľa dohody
- Ovocie alebo zeleninu je nutné priniesť v debničkách alebo vo vreciach
